Кратак филм о дванаестодневном боравку у Мадриду у склопу пројекта ЕРАЗМУС+ фондације

На регионалном такмичењу југоисточне Србије , одржаном у Лесковцу , дана 02.11.2022.године , учествовали су ученици  медицинске школе „ Др Алекса Савић".

Медицинску школу " Др Алекса Савић" на овом такмичењу , представљали су следећи ученици : Сара Јанковић и Теодора Благојевић , ученици одељења 3-2 , Миљана Јанковић , Ивана Антић и Милан Јанковић , ученици одељења 4-1.

 Од укупно 110 ученика из 28.средњих школа , ученица Сара Јанковић , одељење 3/2 , освојила је  2. место и пласирала се на Национално такмичење које ће се одржати 01.и 02.фебруара 2023.године у Београду.

Задатак такмичења био је да ученици осмисле производ  или услугу уз примену технологије , која ће код младих особа повећати интересовање  за читање књига.

На почетку такмичења , тимови се састављају од ученика из различитих школа и градова , где сви чланови тима из различитих окружења раде на пословном задатку , креирају бизнис планове , показују своје презентацијске способности , које на крају дана презентују пред члановима жирија и публици.

У динамичној атмосфери , ово такмичење пружа ученицима прилику да стекну нова другарства са ученицима из других школа , развију самопоуздање , комуникацијске вештине  , као и да покажу своју креативност и тимски дух . Наставник ментор – Николић Драгана.

 


Актуелне вести и обавештења

Ko je online

Ко је на мрежи: 120 гостију и нема пријављених чланова

Популарни тагови